Woonzorgcentrum Amphora

Amphora biedt zorgoplossingen voor ouderen in de wijde regio van Wingene. Tijdelijk, permanent of thuiszorg. Onze brede gangen geven letterlijk toegang. Onze deuren staan altijd wagenwijd open, want beweging betekent isolement doorbreken.

Crisisverblijf, dagverzorgingscentrum, zorgflats, kortverblijf en zelfs een geïntegreerd lokaal dienstencentrum. Je vindt bij ons open wooneenheden om heerlijk te kuieren, rond te kijken, te genieten van contact. 

Onze zorgoplossingen

hulpfoto

HEB JE VRAGEN OF ZOEK JE HULP?

Joyce helpt je graag verder met al uw vragen.
Bel naar onderstaand nummer of stuur ons een bericht.

051/65 52 78 amphora@gvo.be

In de kijker

Vrijwilliger bij Amphora: graag!

Ten gevolgde van de eerste coronacrisis kwam onze vrijwilligerswerking sterk onder druk te staan. Met respect voor de veiligheidsinstructies kunnen we draad weer opnemen. Vrijwilligers zijn niet meer alleen actief binnen de bezoekersregeling maar kunnen terug hun rol opnemen binnen onze dagdagelijkse werking.

Sinds het bezoek weer op een meer genormaliseerde manier kan aangeboden worden, zien we ook meer familieleden die hun rol ten volle opnemen als mantelzorger.

Het is onze grootste wens om deze mantelzorgers ook mee te integreren in onze werking.

Over Villa Amphora

40 assistentiewoningen op 500 meter afstand van het woonzorgcentrum is de jongste telg van Amphora. Dit aanbod biedt de mogelijkheid om in een bijzonder aantrekkelijke omgeving een wooncomfort te ervaren met assistentiemogelijkheden. Een appartement biedt de kans om een echt thuisgevoel te ervaren, de gemeenschappelijke ruimtes bieden de mogelijkheid tot ontmoeting en een woonassistent waakt over uw welzijn.

Het aanbod van diensten volgens uw noden en wensen kunnen besproken en aangeboden worden. Bij een tijdelijke intensievere zorg kunt u terecht bij de diensten van het woonzorgcentrum.

Lees meer

Nieuws

De zomer-selfie-actie van Woonzorggroep GVO zet de medewerkers in de schijnwerpers!

De zomer-selfie-actie van Woonzorggroep GVO zet de medewerkers in de schijnwerpers!

Met deze actie tonen de medewerkers van GVO zich aan elkaar en aan de buitenwereld. Gedurende de zomermaanden maken de medewerkers leuke, grappige, ontroerende,… foto's en filmpjes van zichzelf en hun collega's en delen die op social media met de hashtags #demensenvangvo ....

In de prijzen met eigen remake van videoclip van Paul Kalkbrenners "Feed your head"!

In de prijzen met eigen remake van videoclip van Paul Kalkbrenners "Feed your head"!

Op het gala van de Zorgwerkgever van het Jaar 2021 wint Woonzorggroep GVO de award van "Beste externe marketing campagne" met de remake van Paul Kalkbrenners videoclip "Feed your head"....

Amphora Wingene behaalt het Prezo Woonzorg kwaliteitscertificaat!

Amphora Wingene behaalt het Prezo Woonzorg kwaliteitscertificaat!

Feest in Amphora Wingene want gisteren ontving het woonzorgcentrum zijn Prezo Woonzorg kwaliteitscertificaat. Een dikke pluim en fantastische erkenning voor het ganse team!...

Ook onze zorgkundigen gaan terug naar de schoolbanken

Ook onze zorgkundigen gaan terug naar de schoolbanken

...

Kunnen wij u helpen?