Woonzorgcentrum Amphora

Amphora biedt zorgoplossingen voor ouderen in de wijde regio van Wingene. Tijdelijk, permanent of thuiszorg. Onze brede gangen geven letterlijk toegang. Onze deuren staan altijd wagenwijd open, want beweging betekent isolement doorbreken.

Crisisverblijf, dagverzorgingscentrum, zorgflats, kortverblijf en zelfs een geïntegreerd lokaal dienstencentrum. Je vindt bij ons open wooneenheden om heerlijk te kuieren, rond te kijken, te genieten van contact. 

Onze zorgoplossingen

hulpfoto

HEB JE VRAGEN OF ZOEK JE HULP?

Joyce helpt je graag verder met al uw vragen.
Bel naar onderstaand nummer of stuur ons een bericht.

051/65 52 78 amphora@gvo.be

In de kijker

Vrijwilliger bij Amphora: graag!

Ten gevolgde van de eerste coronacrisis kwam onze vrijwilligerswerking sterk onder druk te staan. Met respect voor de veiligheidsinstructies kunnen we draad weer opnemen. Vrijwilligers zijn niet meer alleen actief binnen de bezoekersregeling maar kunnen terug hun rol opnemen binnen onze dagdagelijkse werking.

Sinds het bezoek weer op een meer genormaliseerde manier kan aangeboden worden, zien we ook meer familieleden die hun rol ten volle opnemen als mantelzorger.

Het is onze grootste wens om deze mantelzorgers ook mee te integreren in onze werking.

Over Villa Amphora

40 assistentiewoningen op 500 meter afstand van het woonzorgcentrum is de jongste telg van Amphora. Dit aanbod biedt de mogelijkheid om in een bijzonder aantrekkelijke omgeving een wooncomfort te ervaren met assistentiemogelijkheden. Een appartement biedt de kans om een echt thuisgevoel te ervaren, de gemeenschappelijke ruimtes bieden de mogelijkheid tot ontmoeting en een woonassistent waakt over uw welzijn.

Het aanbod van diensten volgens uw noden en wensen kunnen besproken en aangeboden worden. Bij een tijdelijke intensievere zorg kunt u terecht bij de diensten van het woonzorgcentrum.

Lees meer

Nieuws

Woonzorggroep GVO zet in op Zorgzame Buurten

Woonzorggroep GVO zet in op Zorgzame Buurten

Op dinsdag 1 maart gaan in Vlaanderen en Brussel 119 projecten van start om van hun buurt een Zorgzame Buurt te maken. In drie van deze projecten in West-Vlaanderen bouwt Woonzorggroep GVO samen met diverse lokale partners mee aan deze doelstelling....

Vernissage Zorg in Transitie

Vernissage Zorg in Transitie

...

Vijf jaar Amphora in nieuw gebouw - Een succesvolle publiek-private samenwerking resulteert in PREZO kwaliteitslabel!

Vijf jaar Amphora in nieuw gebouw - Een succesvolle publiek-private samenwerking resulteert in PREZO kwaliteitslabel!

Op 15 september was het precies 5 jaar geleden dat de bewoners en medewerkers van woonzorgcentrum Amphora hun intrek namen in het gloednieuwe gebouw. Dit was meteen het sluitstuk van de samensmelting van de woonzorgcentra Sint Anna (Woonzorggroep GVO) en Sint Amand (gemeente/OCMW Wingene) tot de nieuwe vzw 'Amphora'....

Week van dementie

Week van dementie

...

Kunnen wij u helpen?